Volledig scherm

Marktconcerten Henrick Baderorgel verplaatst naar Sint Janskerk

ZUTPHEN - In de Walburgiskerk in Zutphen is van 16 juli tot en met 6 augustus de drukbezochte tentoonstelling World Press Photo te zien. Daarom zijn de marktconcerten van de stichting Henrick Baderorgel de komende weken verplaatst naar de Sint Janskerk aan de Nieuwstadskerksteeg, waar zich het timpe-orgel bevindt.

Alle andere concerten vinden gewoon plaats in de Walburgiskerk.
Het marktconcert op zaterdag 16 juli in de Sint Janskerk wordt gegeven door Liga Vilmane op orgel en sopraan Elske te Lindert. Aanvang 12.30 uur, er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.
Zondag 17 juli wordt er in de Walburgiskerk vanaf 16.30 uur een concert gegeven door Frank van Wijk op het Baderorgel, gratis toegang.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.