Volledig scherm

Max Cavalera speelt in Hedon Zwolle

ZWOLLE - Het Zuid-Amerikaanse Metalicoon Max Cavalera speelt woensdag 24 augustus met zijn band Soulfly in poppodium Hedon in Zwolle.

De kaartverkoop voor dit optreden is inmiddels al gestart. Vorig jaar verscheen alweer het tiende album van de band genaamd 'Archangel'. Aanvang is 19.45 uur, maar de zaal is al vanaf 19.00 uur geopend. Kaarten kosten 29,50 euro en zijn verkrijgbaar bij Plato in Zwolle en via www.hedon-zwolle.nl. De show in Hedon betreft de enige clubshow in Nederland van de tour.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.