Volledig scherm

McDonald's Zwolle-Noord compleet vernieuwd

ZWOLLE - De McDonald's in Zwolle-Noord opende zaterdag 10 november haar deuren na een vijftien dagen durende verbouwing.

In het restaurant aan de Floresstraat is onder meer een McCafé gerealiseerd waar gasten speciale koffies en lekkernijen kunnen bestellen. Ook is vanaf heden mogelijk om via het digitale bestelsysteem een bestelling te plaatsen die aan tafel geserveerd wordt. Ook is het interieur compleet vernieuwd, de keuken aangepast en is het restaurant uitgebreid met maar liefst 110 zitplaatsen. Door deze uitbreiding is de McDonald's in Zwolle-Noord één van de grootste vestigingen van McDonald's in Nederland.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.