Volledig scherm

Meander houdt uitvaartbeurs in Grote Kerk Zwolle

ZWOLLE - Meander Uitvaartbegeleiding houdt zaterdag 29 oktober in het kader van haar 20-jarig bestaan een uitvaartbeurs in de Grote Kerk in Zwolle.

Tijdens de beurs kunnen bezoekers zich volledig laten informeren over alles wat met het laatste afscheid te maken heeft. De 47 aanwezig deelnemers en standhouders zijn belangrijke schakels of aanbieders bij een uitvaart en hebben hun eigen passie, kwaliteit en persoonlijkheid. Naast het informatieve karakter is er live muziek en zijn er lezingen. De uitvaartbeurs is van 10.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.