Volledig scherm

Meepraten over toekomst vrijwilligersbeleid

OLST-WIJHE - De gemeente Olst-Wijhe houdt in samenwerking met onderzoek- en adviesorganisatie Arcon op dinsdag 23 augustus een bijeenkomst voor vrijwilligers over de toekomst van het vrijwilligersbeleid.

Tijdens de bijeenkomst wordt onder andere over nieuwe ontwikkelingen en kansen gesproken en op welke thema’s organisaties ondersteund willen worden. Vrijwilligerswerk is de motor van de samenleving. Daarom investeert de gemeente Olst-Wijhe in goede ondersteuning van de vrijwilligersorganisaties. Iedereen die mee wil denken is welkom in het gemeentehuis van 19.00 tot 21.30 uur. Opgeven kan bij Carla van der Velde via c.vandervelde@olst-wijhe.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.