Volledig scherm

Meet & greet met vloggers bij HEMA in Zwolle

ZWOLLE - De vloggers Beautynezz (Joy) en Furtjuh (Rutger Vink) zijn zaterdag 27 augustus van 11.00 tot 15.00 uur aanwezig bij de HEMA in het centrum van Zwolle.

Belangstellenden kunnen zich vanaf donderdag 11 augustus 12.00 uur inschrijven voor een meet & greet met de twee via www.hema.nl/schoolactie. Op deze site kan eveneens een vraag gesteld worden aan de vloggers. Tijdens de meet & greet maken bezoekers kennis met de vloggers en is er gelegenheid om foto's te maken en een handtekening te krijgen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.