Volledig scherm

Meezingen met Sallands Bachkoor en Mozart

DEDEMSVAART - Het Sallands Bachkoor geeft zaterdag 5 november in Dedemsvaart een uitvoering van drie bekende composities van Mozart: zijn Requiem, de Krönungsmesse en het Ave Verum Corpus.

Liefhebbers van koormuziek kunnen die avond hun hart ophalen en wie een goede zangstem heeft, kan zelf meezingen. Het Sallands Bachkoor biedt de mogelijkheid om vanaf 5 september twee maanden als projectkoorlid mee te repeteren. Dat geldt voor ‘oud’ en jong, met nadruk op laatstgenoemde categorie.

Het is eveneens mogelijk om het tijdelijke koorlidmaatschap met anderhalve maand te verlengen om ook mee te doen aan het kerstconcert in Ommen op 22 december.

De koorrepetities zijn op alle maandagavonden in gebouw De Kern aan de Bouwstraat in Ommen en beginnen om 19.45 uur. Dirigent Leendert Runia heeft de leiding over deze avonden en de concerten op 5 november en 22 december.

Meer informatie over deelname aan het Mozartconcert via Sallands Bachkoor-voorzitter Judith van Kesteren: 06-15264127.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: