Volledig scherm

Mega Piraten Festijn Oldebroek bijna uitverkocht

OLDEBROEK - Het Mega Piraten Festijn dat vrijdag 2 september plaatsvindt in Oldebroek is bijna uitverkocht. Voor het feest zijn op dit moment nog ongeveer duizend kaarten beschikbaar.

"De voorverkoop in Oldebroek verliep flink boven verwachting", stelt organisator Eddie Mensink. "Al voordat we met de reclamecampagne begonnen waren, waren we al meer dan de helft van de kaarten kwijt." De tent wordt in Oldebroek opgebouwd aan de Stouwdamsweg en het feest gaat om 19.45 uur van start. Het terrein is al vanaf 18.30 uur open voor publiek.

De presentatie van het Mega Piraten Festijn is, zoals altijd, in handen van Willie Oosterhuis. In Oldebroek wordt onder meer opgetreden door Jannes, Koos Alberts, Marianne Weber, John de Bever, Sieneke, Lee Towers, Django Wagner, Henk Dissel, Bonnie St. Claire, Jan Keizer en Anny Schilder, Harten 10 en nog vele anderen. Fysieke kaarten vanaf 22,50 euro zijn in de voorverkoop te koop bij Emté in Oldebroek, Cigo Tabak in Wezep, de Jumbo in Elburg, TMI-Bosch op 't Harde en bij alle vestigingen van Primera. Daarnaast zijn kaarten ook verkrijgbaar via www.megapiratenfestijn.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.