Volledig scherm

Met Driezorg Zwolle op reis naar Valkenburg

ZWOLLE/VALKENBURG - Driezorg organiseert van dinsdag 30 augustus tot en met vrijdag 2 september in samenwerking met de ANBO een reisje naar Valkenburg voor ouderen (65+).

Tijdens deze dagen staan er diverse activiteiten en bezoekjes op het programma. Driezorg gaat met een touringcar met lift vanaf diverse opstaplocaties in Zwolle naar Valkenburg. De kosten voor de vakantie bedragen 420 euro. Aanmelden kan tot donderdag 23 juni bij de receptie van Fermate via 038-4686640. Hier is eveneens meer informatie verkrijgbaar.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.