Shkodran Metaj. ANP
Volledig scherm
Shkodran Metaj. ANP

Metaj van FC Groningen naar FC Emmen

GRONINGEN (ANP) - Shkodran Metaj stapt over van FC Groningen naar FC Emmen. De 21-jarige middenvelder, die ook in de verdediging kan spelen, zette zijn handtekening onder een 3-jarig contract bij de club uit de Jupiler League. Metaj wordt dit seizoen door Groningen verhuurd en stapt daarna definitief over naar Emmen.

Metaj debuteerde 4 jaar geleden in het eerste elftal van Groningen. Het seizoen 2009-2010 speelde hij op huurbasis bij RKC Waalwijk. In totaal heeft Metaj 64 eredivisiewedstrijden op zijn naam staan.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.