Volledig scherm

Middag vol ‘Gouwe Ouwe’ tijd

OLST - Vitale ouderen en mensen met een beperking kunnen donderdag 23 juni genieten van een middag vol muziek uit de jaren 60.

De Gouwe Ouwe-middag is van 14.00 uur tot 16.00 uur in Kulturhus Holstohus. Iedereen binnen de doelgroep uit het werkgebied van Vrijwillige Thuiszorg is welkom. Deelname is gratis, koffie en thee staat klaar. Indien geen vervoer probeert thuiszorg dit te regelen. Opgave bij Thea ten Have, tel 0548 -638830 of 06-46282123. Per mail kan ook via ttenhave@vrijwilligethuiszorg.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.