Volledig scherm

Midzomernachtloop op het Hulshorsterzand in Hulshorst

HULSHORST - Natuurmonumenten organiseert in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 juni in heel Nederland nachtwandelingen door natuurgebieden die alleen tijdens deze nacht toegankelijk zijn.

In Noordwest-Veluwe kunnen belangstellenden wandelen over het Hulshorsterzand. De wandelingen starten zowel vanaf de Klarenweg als de Hierderweg. Beide wandelingen hebben dezelfde route en zijn circa zeven kilometer lang. De starttijden liggen tussen 01.00 en 03.00 uur 's nachts. Aanmelden via www.midzomernacht.natuurmonumenten.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.