Volledig scherm

Midzomernachtwandeling van licht naar licht

HEINO - Onder het motto ‘Wandelen van Licht naar Licht’ kunnen belangstellenden zaterdag 25 juni meelopen met de midzomernachtwandeling.

Dit jaar zijn er vier wandelingen van elk 3-5 km voor de minder ervaren wandelaars en vier wandelingen van elk 7-10 kilometer. Het wandelgebied ligt rondom Heino. De eerste wandeling begint bij daglicht van 25 juni en de finish van de laatste wandeling is bij daglicht van 26 juni. Tussen de wandelingen door is er gelegenheid voor een kop soep, een hapje en verfrissing. Deelname bedraagt 3 euro per wandeling of 10 euro voor alle wandelingen. De start is bij het Parochiecentrum van de RK Kerk in Heino. Inschrijven om 22.00 uur, start eerste wandeling 22.30 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.