Volledig scherm

Milarepa Toren Zwolle houdt open dagZWOLLE - De Milarepa Toren aan de Zalmkolk 6 in Zwolle houdt zaterdag 27 augustus een open dag. Iedereen kan deze dag van 10.00 tot 16.00 uur kennismaken met een groot aantal activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Ieder uur zijn er één of meerdere programma's op de verschillende verdiepingen van de toren, waaruit bezoekers zelf een keuze kunnen maken. Daarnaast zijn er aantrekkelijke aanbiedingen van boeken, cd's, kaartensets, edelstenen, sieraden, klankschalen en wierook. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar reserveren voor een plekje kan via www.milarepatoren.nl. Hier is eveneens meer informatie te vinden.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.