Volledig scherm

​Mindfit start met hardlooptherapie tegen spanning en somberheid in Zwolle

ZWOLLE - Mindfit start in september in Zwolle met de hardlooptherapie 'Ontspannen door inspannen' tegen spanning en somberheid.

Volwassenen die spanningsklachten hebben en energie willen opbouwen, kunnen meedoen. De training bestaat uit twaalf momenten van een uur, waarbij het draait om plezier en ontspanning. Een verwijzing van de huisarts voor de basis GGZ is nodig en vooraf is er een intake. De trainingen zijn op maandagen en donderdagen van 9.00 tot 10.00 uur in het park aan de Eerdelaan 43 in Stadshagen. Daarnaast is er een bijeenkomst over het verband tussen spanning en stemming en een meeting over positief denken. Meer informatie over de therapie staat op www.mindfit.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.