Volledig scherm

Minister Asscher of John de Wolf mogelijk bij media-event van ArboPositief in Kampen

KAMPEN - Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken of zijn ambassadeur John de Wolf komt zaterdag 3 september mogelijk naar het media-event van ArboPositief in Kampen.

De twee zijn uitgenodigd voor het event met als thema 'De werkzoekende neemt de regie weer in eigen hand'. ArboPositief houdt de dag om de positie van oudere werkzoekenden te verbeteren met gesprekken, twee workshops en een kaartspel met stellingen. Burgemeester Bort Koelewijn opent het media-event om 10.00 uur in het winkelpand aan de Oudestraat 31. De dag duurt tot 16.30 uur. Toegang is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.