Volledig scherm

Molendijk taxeert in Steenwijk

STEENWIJK - Nederlands’ bekendste taxateur Arie Molendijk is op woensdag 24 augustus in de Grote of Sint Clemenskerk in Steenwijk voor de taxatie van oude boeken, bijbels, albums, handschriften, ansichtkaarten en andere documenten.

Hij is daar tussen 11.00 en 15.00 uur.

Molendijk vierde eind vorig jaar zijn jubileum van 1500 taxatiedagen. Hij is gespecialiseerd in oude geschiedenis, topografie, (staten)bijbels en theologie. Ook oude foto’s, ansichtkaarten en albums zijn welkom. Taxatie gebeurt zo mogelijk aan de hand van bewijsmateriaal uit veilingcatalogi. Een nauwkeurige vaststelling van de waarde van boeken is afhankelijk van de druk en de staat waarin het boek verkeert. Regelmatig duiken er op dit soort taxatiedagen uiterst zeldzame of zelfs geheel onbekende werken op. Taxatie kost vijf euro, ongeacht het aantel te beoordelen werken. Meer informatie via de site.
www.molendijkboeken.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.