Volledig scherm
De Wildzang is een montessoribasisschool waar zelfwerkzaamheid een belangrijk onderdeel in het onderwijs is. © Michelle de Jongh

Montessoribasisschool De Wildzang in Lelystad houdt inloopochtend

LELYSTAD - Montessoribasisschool De Wildzang in Lelystad houdt woensdag 15 juni een inloopochtend.

Docenten tonen de mogelijkheden van de basisschool die als enige in de wijde omtrek montessori-onderwijs geeft. De onderwijsmethode gaat uit van de eigen nieuwsgierigheid en creativiteit van kinderen en biedt hen individuele aandacht. Ook zelfwerkzaamheid is een belangrijk element op De Wildzang. De inloopochtend is van 9.00 tot 12.00 uur in de school aan de Kamp 39-05. Meer informatie staat op www.montwildzang.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.