Volledig scherm
Bert Eeftink is een van de presentatoren van het programma Mooi Overijssel dat begin juli nog in Giethoorn was. © RTV Oost

Mooi Overijssel van RTV Oost maakt opnames bij Stoomgemaal Mastenbroek

MASTENBROEK - Het televisieprogramma Mooi Overijssel van RTV Oost maakt donderdag 4 augustus opnames bij Stoomgemaal Mastenbroek.

De regionale omroep trekt deze zomer met Mooi Overijssel door de provincie en maakt in Overijsselse plaatsen, zoals Mastenbroek, korte reportages die overdag op de radio te horen zijn. In de avond is er om 17.25 uur een rechtstreekse tv-uitzending met reportages, gasten en uit-tips. Meer informatie over het televisieprogramma staat op www.rtvoost.nl/mooioverijssel.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.