Volledig scherm

MooiFlevoland geeft prijs voor leukste knutselcreaties op activiteitendag in Lelystad

LELYSTAD - MooiFlevoland geeft zaterdag 6 augustus een prijs voor de leukste knutselcreaties op haar activiteitendag op het Stadhuisplein 51 in Lelystad.

Deze dag kunnen kinderen een knutsel- of kleurwerkje maken en zich laten schminken. MooiFlevoland, een initiatief van Natuur- en Milieufederatie Flevoland, zet in augustus de natuur in Flevoland in de schijnwerpers. Daarom krijgen volwassenen, die zaterdag naar de activiteitendag komen, een bijzonder natuurboekje. De festiviteiten zijn van 13.00 tot 15.00 uur. Toegang is gratis. Meer informatie staat op www.mooiflevoland.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.