Volledig scherm

Motoren Enzo Dronten in actie voor KWF

DRONTEN - Motorbedrijf Motoren Enzo uit Dronten komt in actie voor het goede doel KWF. Het bedrijf houdt hiervoor een verloting met als hoofdprijs de custom-made themamotor The Relax Beach Bike.

Iedereen kan voor 5 euro een lot kopen en zo kans maken op deze prijs. De gehele opbrengst van de actie gaat naar KWF Kankerbestrijding. Naast de hoofdprijs wordt er vier keer een motorkledingstuk weggegeven. De loten zijn vanaf heden te koop. De trekking wordt vrijdag 30 september uitgevoerd door de wethouder van Dronten.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.