Volledig scherm
© Anke Verbakel

Motorrijder zwaargewond na aanrijding met bestelbusje in Zwolle

ZWOLLE - Een motorrijder is vannacht zwaar gewond geraakt na een aanrijding met een bestelbusje. De bestuurder van het bestelbusje verleende de motorrijder geen voorrang.

De bestuurder van het bestelbusje kwam vanuit de richting van de Zwartewaterallee, Toen hij linksaf wilde slaan naar de Katerdijk zag hij de motorrijder over het hoofd en verleende hem geen voorrang.De motorrijder kwam daardoor ten val. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Gezien de klap en de snelheid waarmee het slachtoffer naar het ziekenhuis werd vervoerd, lijkt het er ernstig uit te zien. De bestuurder van het bestelbusje is voor zover bekend niet gewond geraakt.

De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar het ongeval

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.