Volledig scherm

Mozes and the Firstborn en Night Beats op Koele Koele

LUTTENBERG - Naast Bökkers zullen ook Mozes and the Firstborn en het Amerikaanse Night Beats zaterdag 17 september optreden op festival Koele Koele.

Mozes and the Firstborn wordt in 2010 opgericht en brengt een jaar later ‘I Got Skills’ EP uit. In maart 2013 debuteert de Nederlandse band uit Eindhoven met het gelijknamige album. Daarna toert ze twee jaar lang de wereld rond. Het afgelopen jaar gebruikte de band om aan nieuw materiaal te werken. De psychedelische rockband Night Beats heeft inmiddels zijn derde album ‘Who Sold My Generation’ uitgebracht. Op het album is een mix van psychedelica, rock, blues en surf te horen. Het festival was vorig jaar in de voorverkoop compleet uitverkocht met 3000 bezoekers en draait om drie ingrediënten: koele bands, koel bier en hete barbecue. Kaartjes kosten 20 euro in de voorverkoop. Tickets zijn te koop via website www.koelekoele.nl. Aanvang 19.00 uur tot 1.00 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.