Volledig scherm

Mr. Polska treedt op tijdens Teen Party XL in Hardenberg

HARDENBERG – Mr. Polska treedt zaterdag 17 september op tijdens de vierde editie van Teen Party XL in Evenementenhal Hardenberg.

Het raptalent is populair onder Nederlandse tieners. Mr. Polska heeft hits als ‘Samen’, ‘Ravotten’, ‘Vlammen’ en ‘Niemand’ achter zijn naam staan.

De Teen Party XL vindt plaats op zaterdag 17 september in de feestzaal van Evenementenhal Hardenberg. Het thema van de avond is ‘Beachparty’. Dat betekent: cocktails, zand, palmbomen en nog veel meer.

Tickets zijn online te bestellen voor 12,50 euro via de website. Dit is inclusief drie consumpties en garderobe. De avond begint om 20.30 uur en eindigt om 00.30 uur. Tijdens Teen Party XL wordt geen alcohol geschonken.

www.teenpartyxl.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.