Volledig scherm

Muziek, theater en cultuur op Full Color Festival in Kampen

KAMPEN - Muziek, theater en cultuur staat zaterdag 18 juni centraal tijdens de 21ste editie van het Full Color Festival in Kampen.

Op het hoofdpodium zijn optredens van onder meer Bertolf, The Reckless Beats, Hard & Heady en Maison du Malheur. Daarnaast is er een straattheater, verteltheater, een podium voor singer-songwriters en het Quintus-podium met leerlingen van het centrum voor kunsteducatie. De scouting biedt avontuurlijke activiteiten aan en er is een bohemian-cultuurmarkt waar lokale producten te vinden zijn. Het Full Color Festival is van 12.30 tot ongeveer 0.00 uur in Het Groene Hart aan de Broedersingel. Toegang is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.