Volledig scherm

Muziekvereniging Juliana houdt concert in Doornspijk

DOORNSPIJK - De Christelijke Muziekvereniging Juliana sluit dinsdag 5 en woensdag 6 juli het seizoen af met het traditionele buitenconcert.

De concerten worden gehouden als dankbetuiging voor de financiële steun die de Doornspijkse bevolking het afgelopen jaar heeft gegeven. 5 juli wordt er om 19.30 opgetreden aan de Vaarbekerweg 24, om 20.00 uur aan de Haerderweg 13 en om 20.30 uur aan de Freiswijkweg 17. 6 juli wordt om 19.30 uur de Nagelhoudsweg 2 bezocht en om 21.30 uur de Gerichtenweg 14. Om 20.00 uur wordt er een concert gegeven bij de familie Roozeboom op de hoek van de Broekdijk en de Oude Harderwijkerweg. De concerten duren per adres ongeveer 15 minuten.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.