Volledig scherm

Muziekverenigingen en basisonderwijs brengen Soundtrip Zwolle

ZWOLLE - Muziekverenigingen en basisonderwijs brengen donderdag 24 november het muzikale spektakel Soundtrip Zwolle ten gehore in Verrijzeniskerk aan de Bachlaan 150 in Zwolle.

Soundtrip Zwolle is een project waarbij zeventig jeugdmuzikanten van zes muziekverenigingen en zestig leerlingen van vier basisscholen samenwerkten. De uitvoering is van 19.00 tot 20.00 uur. Dit project is financieel mogelijk gemaakt door Stichting het Hervormd Weeshuis, Stadkamer Fonds Amateurkunst en Cultuureducatie met Kwaliteit.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.