Muziekvoorstelling Unsung Heroes in Statenzaal Zwolle

ZWOLLE - Anne Soldaat en Yorick van Norden brengen vrijdag 25 november in de muziekvoorstelling Unsung Heroes nummers van andere artiesten en hun eigen werk ten gehore.

'Liedjes met een verhaal' staan deze avond centraal. De Unsung Heroes in de voorstelling zijn artiesten die het verdienen om niet vergeten te worden zoals Gene Clark, Harry Hilson en Gram Parsons.Het optreden aan de Statenzaal aan de Diezerstraat 80 in Zwolle start om 21.00 uur. Kaarten kosten 14 euro en zijn te koop via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.