Volledig scherm

Nationaal MS Fonds collecteert in Zwolle

ZWOLLE - De collecteweek van het Nationaal MS Fonds vindt van maandag 21 tot en met zaterdag 26 november plaats. Ook in Zwolle gaan collectanten langs de deuren.

Vorig jaar werd in Zwolle een bedrag van ruim 10.000 euro opgehaald, waarmee Zwolle in de landelijke top drie eindigde van plaatsen met de hoogste opbrengst van de collecte. De organisatoren hopen ook dit jaar weer op een mooi bedrag. Het geld wordt geheel besteed aan nader onderzoek naar de slopende ziekte. Meer informatie en aanmelden als collectant via www.mscollecte.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.