Volledig scherm
Op de sport- en lifestylemarkt op het Redeplein staan kramen met presentaties, maar er zijn ook sportieve activiteiten. © Sport in Dronten

Nationale Sportweek in Dronten start weer met sport- en lifestylemarkt op het Redeplein

DRONTEN - De Nationale Sportweek om mensen in beweging te krijgen start dit jaar in Dronten weer met een sport- en lifestylemarkt op het Redeplein.

Het is de vierde keer dat buurtsportcoaches van Sport in Dronten de kramen tevoorschijn halen voor de week die op vrijdag 16 september begint. Op de markt staan lokale sport- en lifestyleaanbieders en verenigingen die zichzelf presenteren. Ook zijn er workshops en optredens. De markt is vrijdag 16 september van 16.00 tot 20.00 uur. Wie zich wil aanmelden als standhouder kan dat voor 5 september doen via rik@sportindronten.nl. Meer informatie staat op www.sportindronten.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.