Volledig scherm

Natuurfotograaf leidt fotosafari in Natuurpark Lelystad

LELYSTAD - De professionele natuurfotograaf Ernst Dikken leidt vrijdag 15 juli en vrijdag 16 september een fotosafari in het Natuurpark Lelystad.

In het natuurpark is het lastig om in te schatten waar dieren, zoals wisenten of Przewalskipaarden zijn, omdat er grote leefgebieden zijn. Daarom heeft Flevolandschap de fotosafari in het leven geroepen om dieren van dichtbij te fotograferen en perfect op beeld te krijgen. Dikken geeft tips en aanwijzigingen, een boswachter vertelt over het gedrag van de dieren. De fotosafari is op beide dagen van 8.30 tot 16.00 uur. Kosten zijn 149 euro, leden van Flevolandschap betalen 139 euro. Aanmelden is noodzakelijk op www.flevo-landschap.nl/fotosafari.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: