Volledig scherm

Natuurfotograaf leidt fotosafari in Natuurpark Lelystad

LELYSTAD - De professionele natuurfotograaf Ernst Dikken leidt vrijdag 15 juli en vrijdag 16 september een fotosafari in het Natuurpark Lelystad.

In het natuurpark is het lastig om in te schatten waar dieren, zoals wisenten of Przewalskipaarden zijn, omdat er grote leefgebieden zijn. Daarom heeft Flevolandschap de fotosafari in het leven geroepen om dieren van dichtbij te fotograferen en perfect op beeld te krijgen. Dikken geeft tips en aanwijzigingen, een boswachter vertelt over het gedrag van de dieren. De fotosafari is op beide dagen van 8.30 tot 16.00 uur. Kosten zijn 149 euro, leden van Flevolandschap betalen 139 euro. Aanmelden is noodzakelijk op www.flevo-landschap.nl/fotosafari.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.