Volledig scherm

Natuurvereniging houdt beleefdag in Torenbosje in Dronten

DRONTEN - De agrarische natuurvereniging Rondom Het Greppelveld houdt zaterdag 25 juni de vijfde editie van de beleefdag in het Torenbosje in Dronten.

Er zijn allerlei activiteiten in en om het bos op de kruising Oudebosweg-Elburgerweg. Zo vertelt Gert Talens om 11.30 en 13.00 uur over het Geheim van het Torenbosje. Kinderen kunnen broodjes bakken en ponyrijden, er is een speurtocht en er zijn doorlopend rondleidingen. Ook kunnen bezoekers vanaf het Torenbosje een fietsroute van 40 kilometer langs 16 boerenbedrijven in Dronten en Biddinghuizen maken. De beleefdag wordt van 10.00 tot 16.00 uur gehouden. Toegang is gratis. Meer informatie staat op www.rondomhetgreppelveld.nl/beleef.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.