Volledig scherm
Navigators Studentenvereniging Zwolle (NSZ) wint de SCHIB-award voor meest toegankelijke studentenvereniging van Zwolle.

Navigators Studentenvereniging Zwolle wint SCHIB-award

ZWOLLE - Navigators Studentenvereniging Zwolle (NSZ) heeft de SCHIB-award voor meest toegankelijke studentenvereniging van Zwolle gewonnen. Gumbo Millennium eindigde op een tweede plek.

De verkiezing werd gehouden door Studenten Contact Hulp en Informatie bij Beperkingen (SCHIB). De beoordeling werd gedaan door SCHIB-lid Tom Olsman, SOOZ-voorzitter Anja Schuurman en Renzo van Buuren, medewerker van het studiesuccescentrum Windesheim.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.