Volledig scherm
André Knevel is een Nederlands-Canadese organist die elk jaar zo'n 30 tot 40 zomerconcerten in Nederland en Duitsland geeft. © Johan van der Tuin

Nederlands-Canadese organist André Knevel geeft concert in Dorpskerk in Nunspeet

NUNSPEET - De Nederlands-Canadese organist André Knevel geeft donderdag 25 augustus een concert in de Dorpskerk aan de Gruppendelerweg in Nunspeet.

Knevel, kerkorganist en muziekdocent in Sint Catherines in Ontario, is bekend van zijn improvisaties en vertolken van werk van grote meesters. In Nederland en Duitsland geeft hij elk jaar zo'n 30 tot 40 zomerconcerten, waaronder dit keer in Nunspeet. Het optreden van Knevel begint om 20.00 uur. Kaarten zijn 10 euro aan de deur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.