Volledig scherm

Netwerk 'De Dertigers' op bezoek in Hardenberg

HARDENBERG - Netwerk De Dertigers Overijssel gaat 30 september op werkbezoek in Hardenberg. Ze bezoeken die dag multinational Wavin, de gemeente Hardenberg, de Bestuursdienst Ommen – Hardenberg en Grandcafé den Herdenbergher.


De Dertigers Overijssel is een netwerk van ‘maatschappelijk betrokken oude jongeren’ tussen de 25 en 40 jaar. Een aantal keer per jaar zijn er verspreid over de provincie activiteiten die vrij toegankelijk zijn voor geïnteresseerden. Het netwerk kent zijn oorsprong in het CDA.

Om 12.30 uur start het werkbezoek met ontvangst bij Wavin en het bezoek wordt vanaf 17.00 uur afgesloten met een diner bij Den Herdenbergher. Raadslid Rick Brink is een van de organisatoren: ”Als raadslid maar zeker ook als persoon ben ik trots op alles wat onze gemeente te bieden heeft. Ik ben dan ook erg blij dat de Dertigers naar Hardenberg komen.’’ Aanmelden is verplicht. Dat kan via dertigers@overijssel.cda.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.