Volledig scherm

Netwerkbijeenkomst voor besturen van MFC's, dorpshuizen en wijkcentra in Hardenberg

HARDENBERG - Wethouder René de Vent maakt vrijdag 2 december samen met de besturen van MFC's, dorpshuizen en wijkcentra een bustour langs drie verschillende dorpshuizen in de gemeente Hardenberg.

De bijeenkomst start bij dorpshuis Lutten. Vervolgens gaat de bustour naar dorpshuis Bergentheim en de tocht wordt afgesloten in dorpshuis Radewijk. De besturen van de drie dorpshuizen geven allemaal een presentatie en een rondleiding door het betreffende dorpshuis.


Daarnaast biedt de bijeenkomst besturen de mogelijkheid met elkaar in contact te komen en onderling informatie uit te wisselen. Voor de bustour zijn organisaties uit de gemeente Hardenberg en uit de gemeente Ommen uitgenodigd.

Voor deze bijeenkomst zijn alle besturen uit de gemeente Hardenberg en gemeente Ommen aangeschreven. Aanmelden kan via sandra.westra@ommenhardenberg.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.