Volledig scherm

Nieuw bestuur in Voerman Museum Hattem

HATTEM - Na tien maanden hard werken is het interim-bestuur van het Voerman Museum in Hattem vervangen door een nieuw bestuur.

Harrie van der Ven is de nieuwe voorzitter en John van der Linden zal zich inzetten als secretaris, naar een penningmeester wordt nog gezocht. Daarnaast is ook de nieuwe directeur, Daphne Kampman-Maas, afgelopen week geïnstalleerd. In het museum aan de Achterstraat 58 zijn momenteel tekeningen van Jan Kruis over Woutertje Pieterse bij de buurman en de tentoonstelling Sterke Vrouwen te zien.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.