Volledig scherm

Nieuw terras voor de Turfhorst in Wezep

WEZEP - Dankzij sponsoring van lokale bedrijven heeft Viattence-woonzorgcomplex de Turfhorst in Wezep nu een terras waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten.

Voortaan zullen daar activiteiten worden gehouden als jeu de boules.Vrijwilligers, de bewoners en bedrijven hebben gewerkt om een terras aan te leggen en de jeu de boulesbaan te realiseren. Op het terras staan inmiddels ook zelfgemaakte houten tafels en stoelen. Op vrijdag 1 juli om 15.00 uur wordt het nieuwe terras officieel geopend. Iedereen die geholpen heeft en andere belangstellenden zijn welkom.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.