Volledig scherm

Nieuwe app biedt grootste overzicht van feestjes in Zwolle

ZWOLLE - Studenten in Zwolle hoeven niet lang meer te zoeken naar de locatie van het dichtstbijzijnde feestje in de stad. Vanaf heden is namelijk de uitgaansapp GoneOut beschikbaar in alle studentensteden.

De gratis app biedt een overzicht van alle feesten, plus GPS-systeem, entreeprijs en praktische tips. Inmiddels is de app GoneOut in meer dan twintig studentensteden in Nederland beschikbaar.

De app toont maandelijks meer dan negentig feesten in Zwolle en meer dan 2000 feesten in Nederland. Oprichter en eigenaar Jeroen Maas vertelt: "De app is uniek door de compacte weergave met verschillende zoek- en filterfuncties. Binnen drie minuten heb je een leuke party gevonden. Bovendien kun je met behulp van GPS direct zien welke feestjes het dichtst bij jou in de buurt zijn. Zo kom je makkelijk op nieuwe plekken terecht". Meer informatie over de app is te vinden op www.goneout.nl. De app is gratis beschikbaar voor Android en iPhone.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.