Volledig scherm

Nieuwe cursussen bij Colourado Zwolle

ZWOLLE - Colourado start begin september met nieuwe cursussen teken en schilderen voor beginners en gevorderden aan de Cyclamenstraat 14 in Zwolle.

De beginnerscursus bestaat uit twaalf lessen en gaat onder meer over compositie, perspectief en kleurenleer. Er wordt gewerkt met verschillende materialen en technieken. Gevorderden kunnen werken via opdrachten, maar het is ook mogelijk om met zelfgekozen onderwerpen aan de slag te gaan. De lessen vinden zowel overdag als 's avonds plaats en er wordt gewerkt in kleine groepen. Meer informatie op www.westerwonderworld.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.