Volledig scherm

Nieuwe fietsen gestolen

RAALTE - Politie Raalte meldt op Facebook dat op woensdag 28 november drie nieuwe damesfietsen van het merk Gazelle zijn gestolen.


Een witte bij de Hema aan de Grote Markt (binnen 3 minuten), een zilverkleurige bij het station en een blauwe bij Swaenewoerd aan de Blekstraat. Alle fietsen stonden op slot. Volgens de politie kan het kan bijna niet anders dan dat de diefstal georganiseerd is. Mogelijke getuigen die onbekenden met de fietsen hebben zien lopen worden verzocht contact te zoeken met 112 en het bericht op Facebook te delen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.