Volledig scherm
Henry Kosse (VV EMMS), Wouter Derks (Attractiepark Slagharen) en Tonny Scholten (SC Lutten) ondertekenen de sponsorovereenkomst.

Nieuwe hoofdsponsor voor JCLE Slagharen

SLAGHAREN - Attractie- en Vakantiepark Slagharen is vanaf komend voetbalseizoen de nieuwe hoofdsponsor van voetbalclub JCLE uit Slagharen.

Het attractiepark bindt zich voor maar liefst zes seizoenen aan de gezamenlijke jeugdafdeling van de s.c. Lutten en v.v. EMMS. Met de bijdrage van het attractiepark kan de komende jaren geïnvesteerd worden in de voetbaljeugd. Met de sponsoring toont attractie- en vakantiepark Slagharen haar maatschappelijke betrokkenheid.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.