Volledig scherm
Verloskundige Ingrid Nijeboer knipte een witte strik door als openingshandeling van praktijk De Ooievaar. © Ingrid Nijeboer

Nieuwe verloskundigenpraktijk De Ooievaar in Zwolle geopend

ZWOLLE - In de wijk Diezerpoort in Zwolle is afgelopen zaterdag de nieuwe verloskundigenpraktijk De Ooievaar geopend.

Een van de drie verloskundigen van de praktijk aan de Vermeerstraat, Ingrid Nijeboer, verrichtte de openingshandeling: het doorknippen van een wit lint met een witte strik. Zij omschrijft het nieuwe bedrijf als "gastvrij, laagdrempelig en met persoonlijke aandacht". Deze steekwoorden trokken veel belangstellenden naar de opening, waaronder ook veel buurtbewoners, die de praktijk met een hapje en een drankje konden bekijken. Meer informatie over verloskundigenpraktijk De Ooievaar staat op www.deooievaarverloskundigen.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.