Volledig scherm

Nieuwe website voor Centraal Hart

RAALTE - Wijkcentrum het Centraal Hart op woonzorglocatie De Hartkamp is vanaf heden online te vinden op de website www.centraal-hart.com.

Hier kunnen belangstellenden onder meer de agenda vinden met de diverse activiteiten zoals koffiedrinken, schilderen, klassieke muziek, bewegen, kerkdienst, koersbal of bingo. Ook kunnen online zalen worden gehuurd en staan er op de website de vrijwilligersvacatures voor het Centraal Hart zoals activiteitenorganisator, beheer Centraal Hart of website beheerder.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.