Volledig scherm

Nieuwe woningen Het Vledder Meppel begin 2017 opgeleverd

MEPPEL - Ontwikkelingscombinatie het Vledder start met het volgende deelplan van Het Vledder. Hiervoor wordt momenteel de sporthal in het centrum van Meppel gesloopt.

De werkzaamheden op het project Het Vledder zijn weer gestart. De sporthal wordt
gesloopt en na de vakantie wordt daar gestart met de nieuwbouw van 20 woningen. Er wordt ook een deel van de vloer en de fundering van de reeds gesloopte Markthal verwijderd. Op de plaats waar nu nog sporthal ‘Het Vledder’ staat komen 20 statige stadswoningen. De 20 woningen hebben 2 bouwlagen met een kap. Centraal in de wijk, aan het plein komen 11 herenhuizen in 3 bouwlagen met een klassieke architectuur. In september starten de bouwwerkzaamheden vna de woningen die naar verwachting begin 2017 worden opgeleverd. Zeventig procent van de nog te bouwen huizen is al verkocht.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.