Volledig scherm

Nieuwjaarsfeest Pump up the 90’s in Evenementenhal Hardenberg

HARDENBERG – De organisatie van Pump up the 90’s houdt een groot nieuwjaarsfeest in Evenementenhal Hardenberg.

Het succesconcept van Pump up the 90’s - met liveoptredens en licht- en geluidsshows – wordt nu ook uitgerold voor 'NYE Party Hardenberg'. Er zijn de hele nacht optredens van Beethoven, Jumping Jacks en er is een speciaal Pump up the 90’s-uur. VIP-tickets voor het feest dat op 1 januari om 01.00 uur begint en tot 05.00 uur duurt, zijn te bestellen voor 30 euro per persoon via www.evenementenhal.nl/nye.

Voor NYE Party Hardenberg zijn alleen VIP-tickets te bestellen. Dit VIP-ticket geeft toegang tot het feest, onbeperkt frisdrank, Grolsch-bier en –Radler en wijnen. Sterke dranken zijn te verkrijgen tegen bijbetaling van één consumptiebon. Dit geldt ook voor snacks.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.