Volledig scherm

Nu ook meubels bij SamSam Zwartsluis

ZWARTSLUIS - De tweedehands kledingwinkel SamSam in Zwartsluis gaat uitbreiden: naast kleding zullen er voortaan ook duurzame meubels en woonaccessoires verkocht worden.

Janneke Potuyt-Boender en Leontien Voorsluijs gaan samenwerken. Potuyt heeft een eigen bedrijf in interieurstyling en zal SamSam aan de Stationsweg 22 opnieuw inrichten. Samen zullen ze in de winkel staan om kleding en meubels te verkopen en op te knappen. Het duo werkt hiervoor samen met zorgboerderij Lenteheuvel in De Velde, bij Zwartsluis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.