Volledig scherm

OBS De Ridderspoor Zwolle wordt Daltonschool

ZWOLLE - OBS De Ridderschool in de Zwolse wijk Westenholte mag zich met ingang van vrijdag 30 september officieel een Dalton-school noemen.

Vanaf 2012 is De Ridderspoor het Daltontraject ingegaan. De leerkrachten van de school hebben zich geschoold in het werken vanuit de Daltonvisie en hebben hard gewerkt om dit in de praktijk toe te passen. Arno Roelofs, voorzitter van de Dalton regio Groot Zwolle, komt vrijdag 30 september rond 8.30 uur het bordje met het Daltoncertificaat overhandigen. Gelijktijdig wordt een nieuw logo onthuld.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.