Netl de Wildste Tuin houdt nog twee keer een obstaclerun na het succes van de eerste hindernisloop op het park.
Volledig scherm
Netl de Wildste Tuin houdt nog twee keer een obstaclerun na het succes van de eerste hindernisloop op het park. © Netl de Wildste Tuin

Obstaclerun op herhaling bij Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg

KRAGGENBURG - Na het succes van de laatste obstaclerun is er zondag 14 en donderdag 18 augustus opnieuw een hindernisloop bij Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg.

Deelnemers kunnen op een parcours van vier kilometer onder meer over een 'apenhang', 'monkeybar' en indianenbrug. Het is puur recreatief, want er is geen wedstrijdelement. De run begint zondag om 9.45 uur en op donderdag 18 augustus om 19.15 uur. Deelname is 12 euro inclusief entree voor het park. Douchen kan na de run op het park. Aanmelden is noodzakelijk via info@netl.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.