Volledig scherm

Ochtenddienst in Pauluskerk Wezep

WEZEP - De dienst die zondagochtend 21 augustus in de Pauluskerk aan de Van Limburg Stirumlaan in Wezep wordt gegeven, staat in het teken van het diaconale werk van de kerk.

Thema van de dienst is 'Dienen, delen en doen'. Tijdens de dienst wordt er op deze drie deelgebieden ingegaan. Die dienst start om 9.30 uur en voorganger is ds. Arjan Oosterwijk. Na afloop van de dienst kunnen bezoekers koffie drinken en zich laten informeren over een diaconale markt waar een aantal diaconale werkgroepen en stichtingen zich presenteren.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.